Bryllupsfotograf Silkeborg

  

 

Bryllupsfoto

Det skal holdes enkelt - fra start til slut. I kontakter os for at aftaler hvilke ambitioner for bryllupsbillederne og om min tilstedeværelse ved jeres forestående bryllup. Det er vigtigt at vi bliver fortrolige med hinanden fra starten så I ikke behøver bekymre jer mere om fotograferingen men også så det bliver naturligt for jer at jeg deltager på jeres bryllupsdag. 
 
Det bliver nok aldrig en rutineopgave for mig at fotografere til et bryllup - jeg er altid ydmyg og begejstret over at være med til en sådan begivenhed. Fotografering er vores håndværk - det er det jeg kan - men evnen til at tilpasse sin tilstedeværelse på en passende måde handler om personlighed. Og derfor mener jeg det er vigtigt at I får hilst på mig under et møde hvor vi alle tre deltager.
På selve dagen følger jeg jer lige så længe som vi aftaler. Det være sig under forberedelserne hvor håret sættes, brudekjolen iklædes, forloveren beroliger gommen, gæsterne ankommer og under vielsen, receptionen, middag og fest. Under hele forløbet vil jeg fremstå som en hyggelig deltager af festen med fokus på at tage nogle rigtig gode billeder af de forskellige højdepunkter på dagen af såvel brudepar som gæster. Bryllupsfotografering lige her